пʼятницю, 11 листопада 2016 р.

Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва

У районному центрі дозвілля відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва
9 листопада в нашій державі відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. З цієї нагоди в районному центрі дозвілля відбулося урочисте зібрання.Присутніх також щиро привітали зі святом голова районної ради Михайло Піддубний, заступник міського голови Олексій Голубков.
Кращим працівникам галузі культури нашого краю очільники району та міста вручили Почесні грамоти і квіти.
Надзвичайно теплі і сердечні віншування адресувала учасникам святкового заходу начальник відділу культури райдержадміністрації Людмила Гапонюк. Вона вручила відзнаки переможцям районного конкурсу-огляду сільських закладів культури 2016 року – завідувачам Комаровецького, Журавлівського будинків культури та Поповецького сільського клубу.
Щиро привітала колег з професійним святом та вручила їм подарунки голова районного комітету профспілок працівників культури Інга Осколкова.
Святкову атмосферу зібрання створили і вітальні слова з уст ведучого урочистого заходу, керівника народного аматорського ансамблю української пісні «Краса Поділля» Олега Романова, і виступи талановитих виконавців з гуманітарно-педагогічного коледжу ім. М. Грушевського.











Немає коментарів:

Дописати коментар