вівторок, 27 серпня 2013 р.

Відкриття спортивного майданчика в с.Балки.

        

Відтепер більше молоді може долучитися до активного і здорового способу життя. 24 серпня за участю заступника голови райдержадміністрації Анатолія Франчука, начальника відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Олега Бортніка,сільського голови Василя Франчука, депутатів районної ради відбулося відкриття спортивного майданчику для ігрових видів спорту.
Як зазначив заступник голови райдержадміністрації, районна влада і надалі працюватиме у напрямку розвитку сільського спорту, забезпечення здорового способу життя. А це – будівництво спортивних майданчиків та реконструкція наявних на балансі.




Будівництво та відкриття спортивного майданчика відбулося за ініціативи депутата Балківської сільської ради Дратованого Г.М. та за сприянням голови районної державної адміністрації Лука Г. І.
Так, на будівництво майданчика використано 8 тис.грн. спонсорських коштів, а депутат районної ради Володимир Годованюк надав паливно-мастильні матеріали.
Після відкриття спортивного майданчику відбувся футбольний матч між ветеранами футболу та молодіжною командою с. Балки. Перед початком матчу була відвідана могила Кравця Олександра, який у 60-ті роки започаткував спортивний рух на території Балківської територіальної громади.

Немає коментарів:

Дописати коментар