пʼятницю, 13 листопада 2015 р.

В Балківській громаді - новий голова

        25 жовтня 2015 року в Балківській територіальній громаді відбулися вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів. Для проведення виборів депутатів до Балківської сільської ради було утворено 22 виборчих округи. До виборчих округів реєструвалися 23 депутати, по округах пройшло 22 депутати.


Також 25 жовтня відбулися вибори сільського голови. Кандидатами на посаду
Балківського сільського голови було висунуто і зареєстровано 7 кандидатур. Під час виборів 25 жовтня 2015 року було проголосовано за:
Білика В'ячеслава Володимировича -  51
Крикливого Володимира Дмитровича - 87
Люлька Павла Івановича -     44
Маліцького Володимира Петровича -  52
Обертинського Олега Васильовича -  46
Франчука Василя Миколайовича -   176
Чмиха Олександра Володимировича - 859
На підставі протоколів про підсумки голосування та про результати виборів Балківського сільського голови Балківська сільська виборча комісія зареєструвала сільським головою Балківської сільської ради Чмиха Олександра Володимировича ( 22.02.1973 р.н., учителя історії та права Балківського НВК "ДНЗ-ЗОШ 1-2 ст.", проживає за адресою с.Балки, вул. Кірова, 40).





06 листопада 2015 року в Балківській сільській раді відбулася 1 сесія 7 скликання, де були представлені нові депутати сільської ради та новий сільський голова - Чмих Олександр Володимирович. Голова сільської виборчої комісії Пальонко Галина Василівна привітала їх та вручила депутатам та голові посвідчення. Також на сесії був обраний секретар сільської ради -Білик Жанна Йосипівна.


 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар