пʼятницю, 5 липня 2013 р.

     Виїзд оперативної групи в Балківську сільську раду
 
3 липня відбувся виїзд оперативної групи з вивчення стану розвитку територіальних громад району на території Балківської сільської ради на чолі голови райдержадміністрації Геннадія Лука


В ході роботи відбулась зустріч з депутатами та членами виконкому сільської ради, керівниками бюджетних установ та господарюючих суб’єктів. Присутніми було обговорено шляхи реалізації у громаді стратегічних напрямків соціальних реформ у галузях освіти й охорони здоров’я відповідно до поставлених Президентом України завдань, а також стан виконання доручень голови обласної державної адміністрації Івана Мовчана щодо забезпечення належних умов в освітньому й медичному закладах.


Заслухавши звіт сільського голови, Геннадій Лук провів прийом громадян. Жителів сільської ради турбували питання щодо будівництва каналізації та водогону у с. Балки і с.Чемериси Барські, утеплення фасаду дошкільного закладу. На всі питання громадян, які надійшли під час виїзного прийому, були надані конкретні доручення керівникам районних служб та організацій, належні роз’яснення.

Члени оперативної групи відвідали Балківську ЗОШ, дошкільний заклад та амбулаторію ЗПСМ.




 

Немає коментарів:

Дописати коментар